Perttusen blogi

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Massan jauhatus ja SR-luvun määritys


Tarkoituksena oli määrittää jauhetusta massasta SR-luku.
Massan jauhatuksessa käytetty hollanteri.
 

SR-lukulaite.

Raportti työstä.


Lähettänyt Unknown klo 23.13
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Näytä mobiiliversio
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blogiarkisto

  • ▼  2014 (18)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  elokuuta (1)
    • ►  toukokuuta (2)
    • ►  huhtikuuta (7)
    • ►  maaliskuuta (4)
    • ▼  helmikuuta (3)
      • Massan hajoitettavuus ja arkkien teko
      • Massan jauhatus ja SR-luvun määritys
      • Sellun keitto
  • ►  2013 (7)
    • ►  lokakuuta (1)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  elokuuta (1)
    • ►  toukokuuta (1)
  • ►  2012 (9)
    • ►  joulukuuta (3)
    • ►  marraskuuta (4)
    • ►  lokakuuta (1)
    • ►  syyskuuta (1)

Tietoja minusta

Unknown
Tarkastele profiilia
Teema: Mieletön malli. Sisällön tarjoaa Blogger.